Все категории
Добавить товар

Жіночій парфумований спрей для тіла angel storm 250 мл мист для тела livesta

299 грн
Описание

Міст для тіла – що це? Міст для тіла (він же – боді міст) – це популярний вид косметики, розроблений для зволоження й ароматизації шкіри. Найчастіше випускається у вигляді спрею з легкою маслянистою консистенцією, який після нанесення на шкіру утримує на ній аромат до шести годин. Тому для позначення косметичних засобів вказаної категорії також може вікорістовуватіся назва «парфумований спрей для тіла». Завдяки спрей-формату містами можна замінювати парфуми та іншу парфумерію.

Обери запах свого літа !
Парфумований спрей ANGEL верхні ноти : чорна смородина , мандарин ,груша . ноти серця : жасмин ,квітка апельсина ,деревина. шлейфові ноти : мускус ,сіра амбра , боби тонка.

Цей спрей для тіла дуже схожий на аромат спрею Victoria Secret Парфумований спрей Angel стане відмінним вибором для кожної пані! Він має не такий інтенсивний та білі виражений запах, як парфуми, тому не обтяжує образ, не набридає, а навпаки - додає жінці особливої чарівності. Спрей залишає стійкий фруктово-квітковий шлейф, а також добре пом'якшує шкіру. Не містить шкідливих для здоров'я речовин.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Розовый
Размер:
  • Onesize
Объем:
250 мл

Похожие товары