Все категории
Добавить товар

Salvatore ferragamo incanto shine tester lux, жіночі, 60 мл

220 грн
Описание

Salvatore Ferragamo Incanto Shine TESTER LUX, жіночі, 60 мл

 

Блиск, шик, розкіш додає жіночому образу туалетна вода Incanto Shine від Salvatore Ferragamo. Презентована італійським брендом у 2007 році, вона стала улюбленцем модних, вишуканих світських леді.

Кожна фруктово-квіткова крапелька аромату Incanto Shine від Salvatore Ferragamo просякнута гламуром, модою і експресією. З таким запахом легко бути спокусливою, оригінальною і запальною. Інтенсивний і трохи владний парфум вражає чоловіків у саме серце. Власницям туалетної води Incanto Shine від Salvatore Ferragamo варто звикнути до постійної уваги та компліментів, адже аромат здатний вигідно виділяти з натовпу.

Головний козир Incanto Shine від Salvatore Ferragamo - спокусливість, бездоганність і енергійність. Жінки, вибираючи незвичайний парфум, використовують його, як секретна зброя, яка завжди досягає мети. Безмежна впевненість і сила присутня в образі дівчини, коли вона завдає магічний аромат на шкіру. Чуттєвий, хвилюючий аромат Incanto Shine від Salvatore Ferragamo привносить в життя гармонію і веселкові барви!

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • Onesize
Объем:
60 мл
Продавец
turo....
turo.k_instashop
Харьков
0% выполненных заказов
Был

Похожие товары