Все категории
Добавить товар

Тестер жіночий salvatore ferragamo incanto shine (сальватор феррагамо інканто шайн) 60 мл

225 грн
Описание

Тестер жіночий Salvatore Ferragamo Incanto Shine

(Сальватор Феррагамо Інканто Шайн) 60 мл

Жіноча туалетна вода Incanto Shine від Salvatore Ferragamo – символ успіху, краси і розкоші. Дивовижний, хвилюючий і пронизливий аромат здатний наділити свою володарку магічними властивостями, які притягують чоловіків, як магніт.

Ключем б'є енергія і експресія в початкових нотах, завдяки молекулам соковитого ананаса і екзотичного маракуйя. За запальний настрій відповідають «серцеві» акорди запашного персика і благородної фрезії. Привабливе «післясмак» запам'ятається оточуючим кінцевими нотами кедра і амбри.

Парфум Incanto Shine від Salvatore Ferragamo готує свої шанувальникам багато приємних сюрпризів. Безтурботне літо, романтичні знайомства і яскраві пригоди вам забезпечені, якщо ви нанесли на шкіру м'який і теплий аромат.

Володарка Incanto Shine від Salvatore Ferragamo – волелюбна й самовпевнена, розкішна і елегантна, успішна і красива, незвичайна і неоднозначна. Її присутність на будь-якому заході завжди викликає фурор і овації. Кожен вихід з Incanto Shine від Salvatore Ferragamo – це подія на червоній доріжці під спалахи фотокамер.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • Onesize

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?