Все категории
Добавить товар

Жіночий міні-парфуми d&g l ' imperatrice 3 з феромонами (дольче габбана імператриця) 65 мл

230 грн
Описание

Жіночий міні-парфуми D&G L ' imperatrice 3 з феромонами (Дольче Габбана Імператриця), 65 мл

Розкішні парфуми Dolce & Gabbana 3 L ' imperatrice побачили світ в 2009 році. Вони входять в колекцію з п'яти композицій, присвячених картах таро. Така парфумерія має піднесеним шармом і магічним присмаком.
До рекламної акції нової туалетної води D&G Anthology L ' imperatrice 3 був залучений відомий в Англії фотохудожник Маріо Тестіно. Родзинкою його модного вистави стали силуети оголених моделей. Тому не дивно, що така яскрава поява парфуму відразу ж привернула увагу шанувальників високого мистецтва. Вже сьогодні аромат D&G Anthology L ' imperatrice 3 має тисячі шанувальників з різних країн і не припиняє завойовувати серця широкої публіки.
Духи Імператриця вибирає жінка з аристократичного суспільства. Вона вишукана і сліпуча. З королівською поставою вона проходить повз підкорених чоловіків, залишаючи шлейф із солодких квітів жасмину. А екзотичні фрукти, соковитий кавун, рожевий перець і ноти ківі переплітаються з мускусом і назавжди друкуються в підсвідомості закоханого лорда. Ваше сіятельство, ви чарівні!

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Onesize

Похожие товары