Все категории
Добавить товар

Montale aoud velvet (тестер), 100 мл

1900 грн
Описание

Парфюмированная вода - тестер MONTALE Aoud Velvet (Монталь Уд Вельвет), 100 мл
Уявіть на мить сонячний суботній ранок. Спробуйте уявити його бадьорий прохолоду і те приємне відчуття безмежної свободи, що ховається в ній. Спробуйте згадати про те, що ви ще молоді і попереду у вас ціле життя, наповнений сотнями можливостей. У цьому вам допоможе чудовий деревно-квітковий аромат парфумованої води Aoud Velvet від Montale.

Він піднесе вас високо в небеса, подарувавши крила яскравими пахощами апельсинового кольору, іланг-ілангу і квітки тіарі. Aoud Velvet оточить вас непробивною аурою з благородного деревного дуету сандала і дерева агар. І огорне вас солодким ванільним туманом, зрідка дополняющимся запахом бобів тонка.

Aoud Velvet – це парфум з категорії унісекс. Він однаково гарний як для сильних представників людства, так і для ніжних і романтичних дам.

Аромат поміщений в стильний брендовий флакон. Купити цей парфум означає, що ви придбаєте искушающий і неординарний екстракт французького стильного бренду, який може стати прекрасним подарунком для себе, або для дорогої людини.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Оранжевый
Размер:
  • 100мл

Похожие товары