Все категории
Добавить товар

Montale crystal flowers (монталь крістал флаверс) тестер, 100 мл

1900 грн
Описание

MONTALE Crystal Flowers (Монталь Крістал Флаверс) тестер, 100 мл
MONTALE Crystal Flowers (Монталь Крістал Флаверс)
Уявіть безкрає квітуче поле, озаренное яскравим світлом літнього сонця. Його нескінченні простори усіяні шовковистою зеленою травою і красивими, тягнуться до неба, квітами. Вивчіть чарівне місце вздовж і впоперек, насолодіться річної теплотою і відшукайте абсолютну гармонію серед розлогих фруктових дерев.

Енергійний, в міру яскравий і насичений аромат парфуму Crystal Flowers від Montale, стане вашим надійним супутником в чудовому місці. Спершу він покаже вам сотні розкішних червоних троянд, привезених з далекого Непалу. Потім спокутує у різноманітті сором'язливого конвалії і обсипле прохолодними пелюстками водної лілії.

Шлейф, залишений Crystal Flowers, пройде за вами подібно до тіні, прикрашаючи ваш бездоганний образ двома класичними елементами: амброю і стійким білим мускусом. Унісекс-аромат Crystal Flowers ідеально доповнить вас в будь-який час доби і на будь-якому заході.

Аромат поміщений в стильний брендовий флакон. Купити цей парфум означає, що ви придбаєте искушающий і неординарний екстракт французького стильного бренду, який може стати прекрасним подарунком для себе, або для дорогої людини.

TESTER - це демонстраційний варіант аромату, який не має абсолютно ніяких відмінностей за якістю і стійкості аромату від варіанту для продажу! Різниця між ними лише в тому, що тестери випускаються в так званої технічної упаковці (простій картонній коробці, відмінної від тієї, в якій випускаються флакони для продажу). З цієї причини ціна тестера завжди значно нижче.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Розовый
Размер:
  • 100мл

Похожие товары