Все категории
Добавить товар

Franck boclet cocaïne (франк бокле кокаїн) духи - тестер, 100 мл

2500 грн
Описание

Franck Boclet Cocaïne (Франк Бокле Кокаїн) духи - тестер, 100 мл
Franck Boclet Cocaïne. (Франк Бокле Кокаїн) Extrait De Parfum
Franck Boclet «Cocaïne» (Франк Бокле Кокаїн) – зухвалий і екстравагантний аромат з провокаційною назвою, який увійшов в самобутню колекцію «Рок і бунт». Яскрава і контрастна унісекс-композиція втілює бунтівний настрій покоління 80-х, час вінілу, рок-н-рольної музики і розквіту хеві-метал.

Сонячний аромат Franck Boclet Cocaine присвячено одній з найпопулярніших пісень тих часів. Новинка описується, як аромат абсолютної тяжіння. У композиції насичені ноти білих квітів і аромати солодощі з виразним запахом п'янкої туберози, оточують помірні свіжі фруктово-цитрусові акценти і теплий відтінок ванілі.

Нові парфуми Franck Boclet вийшли в розкішних важких чорних флаконах з об'ємом по 100 мл кожен у вигляді Extrait de Parfum з концентрацією ароматичних речовин 40%.

TESTER - це демонстраційний варіант аромату, який не має абсолютно ніяких відмінностей за якістю і стійкості аромату від варіанту для продажу! Різниця між ними лише в тому, що тестери випускаються в так званої технічної упаковці (простій картонній коробці, відмінної від тієї, в якій випускаються флакони для продажу). З цієї причини ціна тестера завжди значно нижче.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Чёрный
Размер:
  • 100мл

Похожие товары