Все категории
Добавить товар

Tiziana terenzi ecstasy (тізіана терензі екстазі) tester, 100 ml

2300 грн
Описание

Tiziana Terenzi Ecstasy (Тізіана Терензі Екстазі) TESTER, 100 ml
Tiziana Terenzi Ecstasy (Тізіана Терензі Екстазі)
Парфум Ecstasy від італійського бренду Tiziana Terenzi підходить неординарним людям, які віддають перевагу складні багаті композиції. Аромат унісекс розкриває вишукана композиція східно-деревних запахів, верхніми нотами якого виступають хвоя і галька. Вони відкривають шлях до серця чарівного парфуму. Яскраво звучать ноти троянди, фіалки, пачулі і ладану наповнюють аромамелодию особливим глибоким змістом.

Завершують композицію піднесені деревні ноти, амбра, сандалове дерево, смола лабданума і боби тонка. Парфум має складну структуру і насичений безліччю відмінно поєднуються між собою відтінків ароматів

TESTER - це демонстраційний варіант аромату, який не має абсолютно ніяких відмінностей за якістю і стійкості аромату від варіанту для продажу! Різниця між ними лише в тому, що тестери випускаються в так званої технічної упаковці (простій картонній коробці, відмінної від тієї, в якій випускаються флакони для продажу) і часто не комплектуються кришкою. З цієї причини ціна тестера завжди значно нижче.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Чёрный
Размер:
  • 100мл

Похожие товары