Все категории
Добавить товар

Парфумована вода тестер gucci flora by gucci eau de parfum (гуччі флора бай гуччі еу...

2300 грн
Описание

Парфумована вода тестер Gucci Flora by Gucci Eau de Parfum (Гуччі Флора бай Гуччі еу де Парфум) 75 мл
Gucci Flora by Gucci Eau de Parfum (Гуччі Флора бай Гуччі еу де Парфум)
Ніжні квіткові мотиви у творчості модного дому Gucci знайшли своє відображення в парфумерної лінії Flora by Gucci. Свіжий квітковий парфум присвячений ніжності і чарівності юності, її безтурботності і веселого настрою. Новий формат Flora by Gucci Eau de Parfum набув більш глибокий і чуттєвий відтінок. Це вже не просто юна і романтична дівчина, Flora by Gucci Eau de Parfum - це фатальна красуня з яскравою і чуттєвої зовнішністю, яка полонить чоловіків своїм примхливим і зухвалим характером. Використання золотистих відтінків в дизайні флакона і упаковки вигідно підкреслює багатство і розкіш букета.

Квіткова композиція Флора бай Гуччі розкривається енергійними, свіжими акордами цитрусів і п'янким ароматом півонії. В «серце» парфуму зібраний вишуканий букет, що виділяє ніжність рожевих пелюсток і спокусливий квітково-фруктовий аромат османтуса. Шлейф з деревно-бальзамових акордів сандалу, пряних акцентів рожевого перцю і смолисто-терпких нот пачулі розкішним оксамитом лягає на плечі власниці парфуму.

TESTER - це демонстраційний варіант аромату, який не має абсолютно ніяких відмінностей за якістю і стійкості аромату від варіанту для продажу! Різниця між ними лише в тому, що тестери випускаються в так званої технічної упаковці (простій картонній коробці, відмінної від тієї, в якій випускаються флакони для продажу) і зазвичай не комплектуються кришкою. З цієї причини ціна тестера завжди значно нижче.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Золотистый
Размер:
  • 75мл

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?