Все категории
Добавить товар

Armani si passione (армані сі пасьєн) парфумована вода — тестер, 100 мл

1900 грн
Описание

Armani Si Passione (Армані Сі Пасьєн) парфумована вода — тестер, 100 мл
Armani Si Passione (Армани Си Пасьен)
Si Passione новинка від легендарного бренда Girgio Armani, аромат, який відкриває всю пристрасть жінки Sì — вона сильна, жіночна та вільна.

Аромат насичений інтенсивний , який безсумнівно підійде сильній і впевненої в собі жінки, яка не допускає компромісів і завжди робить сміливий рішучий вибір — для жінки, яка наважиться сказати "так". Скажи Si.

Композиція поєднує в собі інтенсивний запах ванілі з трояндами, геліотропом і жасмином, щоб створити чуттєвий фруктово-квітковий аромат, який одночасно виражає ніжність і силу жіночності.

Серце парфумів Sсюд Passione наповнене нотками кедра в поєднанні з родзинкою аромата ноткой Orcanox — це сучасна бурштинова деревна нота, у дуеті надають аромату зрілості та характеру, відбиваючи силу почуттів і виявляючи справжню пристрасть.

TESTER — це демонстраційний варіант аромату, який не має абсолютно жодних відмінностей за якістю та стійкістю аромату від варіанту для продажу! Різниця між ними тільки в тому, що тестери випускаються в так званій технічній упаковці (простій картонній коробці, відмінній від тієї, у якій випускаються флакони для продажу). З цієї причини ціна тестера завжди набагато нижча.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Красный
Размер:
  • 100мл

Похожие товары