Все категории
Добавить товар

Creed love in black (крід лав ін блек) парфумована вода тестер, 75 мл

2300 грн
Описание

Creed Love In Black (Крід Лав ін Блек) парфумована вода тестер, 75 мл
Тестер - парфумована вода Creed Love In Black (Крід Лав ін Блек), 75 мл

В 2008 году главный мастер и владелец парфюмерного дома Creed Оливье Крид вместе с сыном Эрвином представил аромат Love in Black — парфюмерный шедевр, который очаровывает благоуханием диких цветов. Удивительное творение раскрывает загадочную красоту самой интригующей Первой леди ХХ века - Жаклин Кеннеди-Онассис. Оливье Крид познакомился с ней во время ее путешествии по Европе. С первого взгляда Жаклин поразила своими темными таинственными глазами, бархатными волосами и утонченной фигурой, скрытой под облегающим платьем. Для створення Love in Black парфумер вибирав натуральні інгредієнти з різних куточків землі.

Розкішний ароматний букет розкривається вишуканим коктейлем з нот особистого фіалки, білого кедра і ніжного жасмину. Серце композиції чарує переплетенням пряної гвоздики, витонченого ірису і чуттєвого мускусу. Завершеність аромату додає благородне поєднання п'янкої троянди і чорної смородини.

Розкішний квітчасто-орієнтальний парфюм Love in Black - відмінний вибір для сучасних, впевнених в собі і незалежних леді, які встановлюють в любові власні правила.

TESTER - це демонстраційний варіант аромату, який не має абсолютно ніяких відмінностей за якістю і стійкості аромату від варіанту для продажу! Різниця між ними лише в тому, що тестери випускаються в так званої технічної упаковці (простій картонній коробці, відмінної від тієї, в якій випускаються флакони для продажу). З цієї причини ціна тестера завжди значно нижче.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Чёрный
Размер:
  • 75мл

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?