Все категории
Добавить товар

Тестер giorgio armani acqua di gio profumo, 125 мл

2700 грн
Описание

Тестер Giorgio Armani Acqua di Gio Profumo, 125 мл
Giorgio Armani Acqua di Gio Profumo
Океан — стихія, мощі якої немає рівних. Буйні хвилі змітають все на своєму шляху: зупинити їх не можуть ні скелі, ні рифи. Саме таким непохитним характером володіє чоловік, якому адресована нова парфумерна композиція Giorgio Armani Acqua di Gio Profumo. Його сталевому характером заздрять багато: він йде по життю з високо піднятою головою, йому не страшні перешкоди, він завжди домагається поставлених цілей.

Представлена туалетна вода являє собою неординарну фужерную симфонію, в якій чільне місце відведено морським мотивами. Початкові ноти буяють морськими номами, вишукано підкресленими терпкістю бергамоту. У серце палає пряна герань в оточенні ароматного хмари розмарину і шавлії. Завершують композицію благородні акорди, в яких головне місце відведено пачулі і ладану. Цей шлейф довго витати в хмарах, нагадуючи про справжній чоловікові з бездоганним смаком!

TESTER - це демонстраційний варіант аромату, який не має абсолютно ніяких відмінностей за якістю і стійкості аромату від варіанту для продажу! Різниця між ними лише в тому, що тестери випускаються в так званої технічної упаковці (простій картонній коробці, відмінної від тієї, в якій випускаються флакони для продажу) і зазвичай не комплектуються кришкою. З цієї причини ціна тестера завжди значно нижче.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Чёрный
Размер:
  • 125мл