Все категории
Добавить товар

Кіліан roses on ice

250 грн
Описание

Безтурботність, змішана з екстравагантністю — ці основні характеристики можна сміливо додати парфумованій воді від Kilian Roses On Ice Liquors Collection з унісекс-колонки. Frank Voelkl — автор парфумів, що входять до парфумерної серії The Liquors Collection. У цій колекції засновник бренда реалізував традиції — виробництво алкоголю.

Концептуальне виготовлення
Крижане відчуття в цьому ароматі створює свіжість огірка, а ягоди ялівцю надають піраміді сухості. Два сорти пишних троянд передають густу, інформативну динаміку, а сандал і мускус додають досконалості жанру.
The Liquors приваблюють не тільки концепцією, але й флаконом, які дуже швидко розвивають звикання. Обман очей полягає в схожості флаконів на барні келихи, які виготовлені в популярному стилі. Старовинне скло заломлює і відбиває світло, осяйуючи злату ромбоподібну табличку зі сріблястою шовкографією.
«Троянди на льоду» — формований переклад аромату, який приваблює бездоганними, ніжними, прохолодними нотами. Це не той легкий коктейль, який можна зв'язати з джином і трояндами. Тут рожеве вино, сік лимона, глазур пелюсток троянд. Ці квіти й огірки в природі рідко поєднуються, хоча троянди часто складаються поруч із ялівцем. Ці пахощі порівняються з холодним ароматним вогнем, що взагалі не поєднується природне явище.

Розкриття парфумів
Огірок у цій піраміді виглядає дивно, але на шкірі звучить дуже красиво. Троянда практично невидима, але вона вгадується блідо-рожевим тоном. Вона з'являється на дотиковій відстані, якщо заздалегідь знаєш, що інгредієнт там є. Ялівцевість в ароматі легка, але водночас дуже ароматична, грає тему гарячого підтона міцного алкоголю. Інші відтінки тануть у цій хмарі або лагідно товпляться за прохолодою огірка.
Звучання парфумів вирізняєтьсялива, непомітна, але й не сіра. Воно дуже атмосферне, але й не дифузне. Хмара аромату сидить близько до шкіри, але під час дунування вітру його можна почути й на віддаленні. Відчуття — це немов відкрите вікно у свіжість мартавського ранку. Прохолодна акварель дуже сприяє спокою й усуненню. Вона дуже освіжає, допомагаючи сконцентруватися на приємних життєвих моментах.

Візуальне втілення
Це немов голос флейти, що озвучив десь на вечірньому рауті з красивими та ніжними алкогольними напоями. Сам захід не особливо захопливий, він просто задає гарну розслаблену атмосферу.
Аромат викликає різні суперечливі думки, тому не варто покладатися на чужі судження. Хтось вважає, що парфуми пахне ялівцем і трояндами, а хтось чує запахи річки та річкових рослин, першоцвіти та перші весняні квіти в ньому теж несподівано з'являються в чиїх фантазіях. Це зелений, яскравий, водянистий, солодкий аромат стоїть особистої проби, тому магазин **************** пропонує ідеальну недорогу версію невеликого об'єму високої якості виконання.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • 60мл
Продавец
luxe-parfum
luxe-parfum
Тернополь
100% выполненных заказов
Был

Похожие товары