Все категории
Добавить товар

Жіночий тестер premium gritti chantilly 60 мл

230 грн
Описание

Є аромати, з якими не хочеться розлучатися, спробувавши лише раз. Саме такий Gritti Chantilly — солодкий, але повітряно-легкий і не нудотний крем із фруктами та ваніллю, подібний до улюбленого десерту, від якого не поправляються — лише наповнюються відчуттям щастя.

Ця парфумована вода була створена спадковим парфумером, талановитим Луком Грітті 2018 року — він додав її до своєї вишуканої колекції White, куди увійшли твори, на створення яких майстри надихнули різні типи французького мережива та чудова жіноча білизна, прикрашена цим втіленням жіночності.

Верхні ноти композиції такі ж спокусливі: вони є химерним переплетенням фруктових спокус кокосових і полуничних, динних і яблучних, мандаринових, апельсинових і бергамотових нот. У «серці» твори їх гармонійно доповнює дивовижний дует чорносмородинових і квіткових акордів, а фінал підкорить ваше серце магією мускусу та ванілі на чуттєвій підкладці з мускусу.

Високий флакон немов виточений із білого мармуру з прожилками з чистого золота — він, безсумнівно, гідний того, щоб прикрасити вашу колекцію, а аромат — стати вашим фаворитом!

Состояние: Новое
Цвет:
  • Бежевый
  • Разноцветный
Размер:
  • 60мл
Продавец
anhelina9
Disays_cosmetic
Супер-продавец
Ужгород
81% выполненных заказов
Была