Все категории
Добавить товар

Необычайные тонкие и экзотичные нотки звездного парфюма андромеда

700 грн
Описание

700 грн лишняя, осталась с магазина окрытого на предпраздничное время.

Luna

Стать: унісекс
Класифікація: нішева
Тип аромату: квіткові, східні
Початкова нота: Іланг - іланг, Бергамот, Водяний жасмин, Трава
Нота серця: Дамаська троянда, Квітка груші, Листя фіалки, Лілія, Персик
Кінцева нота: Амбра, Боби тонка, Ваніль, Ебенове дерево, Кашемірове дерево, Кокос, Цукор

е один з чотирьох незабутніх ароматів нової парфумерної лінійки Luna Collection, створеної у 2015 році італійським брендом Tiziana Terenzi на честь дня народження самого Тиціана. Як і три побратими, парфуми носять ім'я сузір'я, натякаючи на свою незвичайність і космічну загадковість.

Квітково-фруктова соната Андромеди звучить однаково злагоджено і гармонійно як на чоловіках, так і жінках, тому у неї так багато шанувальників. Оригінальне поєднання вишуканих і незвичних тонів робить цей аромат не схожим ні на один інший, раніше зроблений парфумерним домом

З перших акордів приходить розуміння, що це початок чогось невідомого і прекрасного. Терпка іскристість бергамоту в поєднанні екзотичною солодкістю іланг-ілангу захоплює в солодко-фруктові глибини, де зустрічаються з прозорими пахощами водяного жасмину. Чудові квіти груші, деревно-фруктові ноти дамаської троянди і ніжні витончені відтінки лілії, поєднуючись з соковитою зеленню фіалки і кислинкою білого геліотропа, надають всьому звучанню об'ємності і гладкості. Немов місячне світло, ванільно-амбровий шлейф аромату м'який і ніжний, він манить за собою екзотичною солодкістю кокоса і бобів тонка, а бархатистість кашемірового дерева пробуджує неясні трепетні почуття, схожі на ті, що ми переживаємо, дивлячись через незбагненні глибини космосу на загадкове сузір'я Андромеди.

МОжно брать на просмотр и вернуть через 2 недели
новый уценка , неучтенка и для витрин
есть все варианты, склад. Каталог есть.
можете перепродавать по своей цене,
и если что вернуть в течении 2 недель
+ работаем по дроп более 7 лет , каталог есть и отзывы со всех сайтов продаж.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • Onesize

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?