Все категории
Добавить товар

Очень насыщенный и шлейфовый franc boklet heroes

650 грн
Описание

на мейкап они 3000 стоят сейчас. брались по акции и
отдаем из коллекции за 650 срочно

Зроблено в: Франція
Стать: унісекс
Класифікація: нішева
Тип аромату: деревинні, східні
Початкова нота: Артемізія, Бергамот, Гальбанум, Кокос
Нота серця: Іланг - іланг, Білий кедр, Ветівер, Геліотроп, Герань, Гуаяк, Пачулі, Сандал
Кінцева нота: Боби тонка, Ваніль, Мускус

Опис Franck Boclet Heroes
Ретельно продуманий наряд, ідеальна зачіска та бездоганний макіяж – це ще не все! Вирушаючи на прогулянку або прийом, не забудьте приміряти на себе аромат – від нього залежатиме, яке враження ви справите сьогодні. Кращі французькі парфумери створили абсолютно дивовижні парфуми, які полонять із першого ж вдиху. Дивовижна гармонійність акордів, багатошаровість і багатогранність, чудовий ненав'язливий шлейф – все це про парфуми Heroes популярного європейського бренда Franck Boclet.

Дивовижна композиція припаде до душі як чоловікам, так і жінкам, підкоривши неймовірним поєднанням східних і деревних нот. Від самого початку аромат вабить і зачаровує чудовими пахощами кокоса, які вдало переплітаються зі свіжими нотками бергамота, вишуканим звучанням артемізії та гальбанума. Витончене поєднання плавно перетікає у насичені пахощі нот серця, де від різноманіття відтінків і багатьох переливів парфуми звучать ще цікавіше, змушуючи знову та знову вслухатися – а яка ж нота запалиться наступною. Тут можна почути і глибину білого кедра, і благородство герані, і інтенсивність сандалу. Завершує композицію дивовижний шлейф, який дивує і надихає чуттєвістю ванілі та млосністю мускусу. Останнім акордом у повітрі розчиняються багатогранні боби тонка.

неучтенка склада,
есть ровные и мятые коробки
С витрин полные и неполные.

Можно бесплатной пересылкой в обе стороны просто на понюхать, проверить и не забирать с почты

товар можно брать даже лишь на просмотр и раелизацию
гарантия есть ( возврат обмен)
отзывы с 2007 г есть
подробно где - вышлем лс

Страна выезда оригинальная , реализаторы продают и магазины после нас на 500-1500 грн дороже. Можете в гугл вбить наши фотографии и увидите кто и по чем продают). А Это склады. Неучтенка в переучет и списание как брак , бой и не доехало

Состояние: Идеальное
Цвет:
  • Чёрный
Размер:
  • Onesize

Похожие товары