Все категории
Добавить товар

"clinique happy" версія ~ acropolis men's туалетна вода 100 ml

209 грн
Описание

Щастя - частина концепції розкішного одеколону для чоловіків. Цей запах - це квінтесенція яскравих емоцій, щирої радості та нескінченного щастя в лаконічному помаранчевому флаконі. Одеколон створений для сучасного чоловіка, який цінує кожну хвилину, тому в його житті немає місця смутку. Він підкорює своїм оптимізмом і заряджає позитивними емоціями.

Іскриста композиція аромату з перших секунд чарує яскравими і соковитими цитрусовими фруктами, які плавно переходять в неймовірно свіжі і легкі морські та зелені ноти. У серці - витончений коктейль з ненав'язливих, легких нот фрезії, жасмину, конвалії і троянди. База аромату складена з акордів кипариса, мускусу, гваякового дерева і білого кедра. М'який і теплий, елегантний і надзвичайно стійкий шлейф аромату дарує власникові парфумів відчуття впевненості і щастя впродовж цілого дня.

Підбадьорливий і іскристий одеколон - ідеальний спосіб підкреслити яскраву індивідуальність сучасного чоловіка.

Якщо ви перебуваєте в пошуках чоловічої туалетної води, яка зможе підкреслити Ваш нетривіальний погляд на світ і любов до самовираження, але при цьому буде звучати мужньо і сміливо, тоді вітаємо Вас із успішним завершенням пошуку!

Розкішна туалетна вода адресована чоловікові з оригінальним почуттям стилю, цілеспрямованим і впевненим у власних силах.

Аромат SAIEL Акрополіс відноситься до категорії свіжих цитрусових і починається з багатогранного акорду, що містить ноти стиглого цитрусу каламанзі, соковитого мандарину з натяком на ягодовидну юка.
У серці тріумфує трав'яний дует нот прохолодного озону і пахучих диких трав тропіків. В кінці розкривається стійка витончена основа, в якій переплітаються ноти середземноморського кипарису і кедру на підкладці екзотичного гуаяку.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Onesize

Похожие товары