Все категории
Добавить товар

Туалетна вода calvin klein eternity for men, 10 ml, франція, оригінал

330 грн
Описание

Туалетна вода Calvin Klein ETERNITY for men, 10 ml, дорожній формат

Опис:
Непідвладна часу туалетна вода Calvin Klein Eternity for Men — відображення досконалого чоловіка. Незважаючи на свою ніжність, аромат залишається маскулінним, ностальгічним, сучасний, сильним і вишуканим.
фужерний аромат
для сучасного, впевненого в собі чоловіка
підходить для повсякденного використання, а також для особливих випадків.

Туалетну воду відкриває солодкий мандарин, ароматна лаванда та свіжі тоні бергамота, лимона та зелені. У серці аромату причаїлися пряні акорди базиліку, шавлії та коріандру, доповнені значною кількістю квіткових есенцій і ягодами ялівцю. У фінальних акордах композиції домінують деревні мотиви сандалового та бразильського рожевого дерева, мускусу, амбри та ветіверу.

Аромат Eternity for Men — це витвір парфумера Карлоса Банаїма (Carlos Benaim), який було вперше представлено в 1990 році. Ця туалетна вода й сьогодні доповнює сучасного чоловіка під час ділових перемовин, а також на зустрічах із друзями або на романтичних вечорах.

Склад:
Початкова нота: бергамот, зелені ноти, мандарин, лимон, лаванда;
нота серця: лілія, базилік, коріандр, жасмин, шишкоягоди ялівця, конвалія, цвіт апельсинового дерева, герань, шавлія; кінцева нота: бразильське рожеве дерево, бурштин, мускус, ветивер, сандалове дерево.

Тип аромату: ароматичні.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Синий
Размер:
  • Onesize