Все категории
Добавить товар

Alexander of paris love glow flare 50 ml туалетна вода для жінок

125 грн
Описание

Яскрава та виразна туалетна вода Alexander of Paris LOVE GLOW FLARE покликана надихати свою володарку та заряджати енергією. В основі чуттєвого аромату лежить гармонійний союз квіткових і східних акордів, які утворюють чарівну, витончену мелодію.
З перших секунд аромат розкривається на шкірі трепетним звучанням орхідеї та жасмину. Їхня ніжність відтінена нотами беладонни. Солодкий присмак абрикоса, трав'янисті півтони шавлії та заспокійливий ладан створюють непорушну комбінацію, яка дарує туалетній воді стійкість, виразність, магнетизм. Довгий шлейф змушує оточуючих обертатися слідом власниці аромату. Приваблива композиція вражає багатогранним характером та чуттєвою чарівністю.
Туалетна вода Alexander of Paris LOVE GLOW FLARE – яскравий аксесуар, який підходить до повсякденного та ділового образу. Парфум підкреслює гарний смак та власний стиль своєї господині. Над ароматом не мають влади погодні умови та пора року. Влітку та взимку букет розкривається повною мірою, не приховуючи жодного компонента. Туалетна вода сподобається цілеспрямованим і сміливим жінкам, готовим цієї хвилини кинутися назустріч пригодам.

Група ароматів: східні квіткові. Композиція аромату включає ноти: беладона, орхідея, жасмин самбак, мед, абрикос, шафран і ладан.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Onesize
Продавец
lparfume
Dofamin
Супер-продавец
Киев
92% выполненных заказов
Был

Похожие товары