Все категории
Добавить товар

Міні-парфум з феромонами унісекс 3х15 мл

170 грн
Описание

Міні-парфум з феромонами унісекс Jo Malone Lime Basil & Mandarin 3х15 мл

Цитрусовий коктейль з бергамоту, мандарину та лайма відкриває двері до райського саду та запрошує до споглядання краси та гармонії. Цей парфум для тих, хто любить різноманітність, але при цьому вважає за краще залишатися самим собою. Підійде як чоловікам, так і жінкам. Він надає впевненості у собі та допомагає досягти гармонії. Запах для людей, які не бояться експериментувати та прагнуть розвитку. В основі композиції – комбінація зі свіжих та теплих нот, а також прянощів та цитрусових.
Jo Malone Lime Basil & Mandarin відрізняється від подібних ароматів наявністю в ньому феромонів. Феромони – це речовини, які виробляються в організмі кожної людини та впливають на поведінку, працездатність та самопочуття інших людей. Природні стимулятори, що впливають на рецептори в організмі та викликають реакції збудження. Завдяки цьому вони здатні не лише залучати людей, а й створювати сприятливу атмосферу для спілкування, а також покращувати настрій.

Особливості та склад
Відмінна якість парфуму Jo Malone Lime Mandarin, який відноситься до категорії унісекс, здатна підкорити будь-якого чоловіка чи жінку. Його можна носити до офісу, на важливі ділові зустрічі. Він буде доречний у будь-який час доби та за будь-яких обставин. Аромат був створений далекого 1999 року. І він одразу ж став хітом продажу.
Докладніше про піраміду компонентів:

Початкові ноти. Бергамот, Лайм, Мандарин.

Середні ноти. Базилік, Ірис, Бузок, Кмин.

Базові ноти. Ветивер, Пачулі.

Перше, що відчувається у композиції, це цитрусові – бергамот та лайм. Вони починають звучання, яке триває кілька хвилин. Потім проявляється ветивер, його аромат дуже м'який та спокійний. Він ніби обволікає композицію. Потім у гру вступають запахи бузку та ірису. Їхнє поєднання дуже незвичайне. Бузок пахне дуже ніжно. Ця нота триває близько двох хвилин. Далі настає час базиліка. Він дуже терпкий та яскравий. Цей запах дуже сильний. Остання нота – це пачулі, що плавно пробуджує об'ємний шлейф.

Переваги
Відчуйте силу аромату з феромонами від Jo Malone. Ці парфуми можуть стати чудовим подарунком для близької людини. Вони відрізняються високою стійкістю, яскравим ароматом і відчуттям ейфорії від їх використання. Парфуми мають дуже стійку концентрацію. До складу входять феромони, які не лише нададуть в особистості шарму, а й зроблять головних героїв більш бажаними. Він подарує відчуття комфорту та впевненості у собі, не залишить байдужим нікого.
Це унікальний засіб, який дозволить відчути себе чарівним.

Спосіб застосування
Використовуйте парфум правильно, щоб він розкрився на повну силу і дав відчути себе чудово. Композиція проявляється поступово, граючи багатогранними відтінками. Найкраще розпорошувати парфуми на пульсуючі ділянки тіла: зап'ястя, шию, ліктьові згини. Але якщо аромат повністю розкриється, то він триматиметься протягом усього дня, не змінюючись.

Amouage Honour for Woman Angel Schlesser Essential Angel Schlesser Femme Antonio Banderas Blue Seduction Armand Basi In Red Attar Collection Hayati Azzaro MademoiselleBurberry Weekend WomanBvlgari Omnia Crystalline White Cacharel Amor Amor Woman Calvin Clein Euphoria BlossomCarolina Herrera 212 VipCarolina Herrera Good Girl new yorkCarolina Herrera Good Girl Velvet Fatale Chanel Chance Eeau fraicheChanel Chance TendreChanel Coco Mademoiselle Chanel №5 WomanChloe WomanDior Addict 2Dior J'adore WomanDKNY Be Delicious DKNY Be Delicious Fraiche Blossom Dolce & Gabbana 3 L ' imperatrice Dolce & Gabbana Light blueElizabeth Arden green tea Escada Island Kiss Escada Rockin Rio Escada Sorbetto Rosso

Escentric Molecules Molecule 01 унісекс

Escentric Molecules Molecule 02 унісекс

Состояние: Новое
Цвет:
  • Жёлтый
  • Белый
Размер:
  • Onesize
Объем:
50 мл
Продавец
anna_dis_nail
nail-profi
Супер-продавец
Киев
90% выполненных заказов
Была

Похожие товары