Все категории
Добавить товар

Распив marc jacobs daisy eau so fresh туалетна вода

28 грн
Описание

Marc Jacobs Daisy Eau So FreshТуалетна вода - 28 грн/1 мл

Легкий, радісний та безтурботний аромат закликає радіти життю та насолоджуватися кожною миттю! Якщо хочеш, щоб життя тобі посміхалося, подаруй йому свій хороший настрій!

Розпив від 5 мл/Ціна з тарою:

✔️5 ml - 160 грн

✔️10 ml - 300 грн

Тип аромату: квіткові, фруктові
Початкова нота: Грейпфрут, Груша, Зелені ноти, Малина
Нота серця: Жасмин, Квіти яблуні, Лічі, Троянда, Фіалка
Кінцева нота: Вірджинійський кедр, Мускус, Слива

Модний дім з США Marc Jacobs представив більш чисту, легку і свіжу версію неймовірно популярного аромату Daisy під назвою Eau So Fresh.

З першої секунди життєрадісна композиція заворожує сяючою фруктової симфонією нот грейпфрута, малини та груші, яку освіжають чисті і легкі зелені ноти. Загадкове і романтичне серце парфумерного букета утворюють акорди лічі, підкреслені квітковими нотами жасмину, дикої троянди, фіалки і яблуневого цвіту. Чуттєві та витончені базові акорди мускусу, виргинского кедра і сливи надають аромату чудову стійкість і дарують надзвичайно чарівний шлейф.

Елегантний флакон Daisy Eau So Fresh - більш витончена інтерпретація флакона оригінального аромату. Він виконаний з міцного скла світло-рожевого відтінку і увінчаний золотистою кришечкою, яку прикрашає букет чарівно ніжних маргариток. Ексклюзивний дизайн уособлює концепцію аромату, створеного для зворушливих, романтичних і безтурботних дівчат, які заряджають своїм оптимізмом весь світ.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Розовый
  • Персиковый
Размер:
  • Onesize
Продавец
best-parfum
Best-parfum
Вишневое
86% выполненных заказов
Была