Все категории
Добавить товар

Туалетна вода chiffon by ani lorak

999 грн

распродажа до 25 Май

819 грн
Описание

Раритет! Парфуми зняті з виробництва! Кількість на складі обмежена, може бути в резерві в покупця! Можливо саме вам усміхнеться удача:) І те, що ви так довго шукали, нарешті можна буде купити в нас і потішити себе або близьких цим ароматом:)

Чарівний аромат, що має привабливий магічний таїнство, можна від'єднати зі струмливим і пестливим шкіру ніжним шовком. У приголомшливий аромат, що полонить мікс, зі стиглої сливи, боязкого іланг-іланг і квітучої герані тонко проникають найніжніші нитки аромату кедра, солодкість туберози та теплота пачулів. Завершує композицію за допомогою супроводжувального ніжного шлейфа, як-будо кажучи та відкриваючи загадку таємниці, відкриває ноти чуттєвості ароматного флердоранжу, сандалу та білого мускусу.

  Селін Ріпер (Celine Ripert), парфумер 2010 року, створюючи аромат: «Вдихання прийшло відразу, щойно я пізнала з творчістю Ані, побачила її на сцені, прийняла чистий заворожливий голос, що говорить про ніжність і силу. Працюючи над парфумерною композицією, ми вирішили, що аромат стане контрастом боязкої ніжності та відвертої чуттєвості, що відбиває жіночу натуру. Такий контраст передається поєднанням східних, деревних і квіткових нот».

Тип аромату: деревний, східний, квітковий

Верхні ноти: герань, слива, іланг-іланг.

Ноти серця: кедр, пачулі, тубероза.

Базові ноти: сандал, флердоранж, мускус

Состояние: Новое
Цвет:
  • Бежевый
Продавец
ksundelek
ksundelek
Супер-продавец
Николаев
85% выполненных заказов
Была

Похожие товары