Все категории
Добавить товар

Cristalle chanel, туалетна вода, вінтаж.

5760 грн с 22 Май - добавляйте в избранное

7200 грн
Описание

Cristalle Chanel, туалетна вода, вінтаж.
Тестерний флакон зі спреєм, є кришка, без коробки.
Залишок на фото: 99 зі 100 мл.
Випуск початка 1980-х років. Батч-код був нанесений фарбою на наліпку на дні флакону. Але, на жаль, з часом вона (наліпка) відвалилась.
Ціна за увесь залишок: 7200 грн.

Дорогоцінний кристал, що іскриться і переливається всіма кольорами веселки. Класика. Юні та стильні парфуми, нехитрі та безневинні, та все ж це парфуми не дівчата, але жінки. Безпосередня, химерна та непередбачувана жінка.
Chanel Cristalle – свіжий, квітково-фруктовий жіночий аромат із шипровими нотами – елітна класика парфумерії від бренду CHANEL.
Chanel Cristalle нагадує широке біле плаття Мерлін Монро - простоту легкої тканини і безтурботний чарівний шарм легендарної зірки
Туалетна вода (EDT) Cristalle була створена в 1974 році, знаменитим парфумером будинку CHANEL Henri Robert (Анрі Робертом).
Cristalle став першим парфумом, створеним після смерті Коко Шанель (1971).
Образ Chanel Cristalle випромінює яскраве, чисте світло, відбите від ідеально рівних граней досконалого кристала. Cristalle таїть у собі особливий дар – випромінювати цілющу енергію, властиву саме йому.
Аромат Cristalle від Chanel створений для ідеальної жінки - чарівної, розкішної і бажаної - краси, що розгадала секрети. Пахощі цього по-літньому легкого парфуму стане прекрасним доповненням чуттєвого, сміливого, непередбачуваного образу за будь-якої погоди.
Початкова нота складається з яскравої суміші сицилійського лимона, мандарину, гіацинту та жимолості. Нота "серця" привносить складні та чуттєві квіткові натяки типу жасмину, нарциса та іланг-ілангу. Шлейф цієї мелодії спочиває на ложі з моху та коріння ветивера, приносячи аромату глибину та елегантність.

Верхні ноти: Бергамот, Сицилійський лимон.
Середні ноти: Гіацинт, Палісандр.
Базові ноти: Ветивер, Дубовий мох.

Відправляю "Новою поштою" на протязі 3-х робочих днів з моменту ПОВНОЇ передоплати!
НЕМАЄ ПІСЛЯОПЛАТИ (накладного платежу)!
Не довіряєте - не замовляйте!

Состояние: Идеальное
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • 100мл
Продавец
simka39
simka39
Кривой Рог
53% выполненных заказов
Была

Похожие товары