Все категории
Добавить товар

Парфумована вода martin lion u06 noble fragrance унісекс, 50 мл

699 грн
Описание

Група ароматів: орієнтальні, бальзамічні

Верхні ноти: апельсин, ялицевий бальзам, чорнобривці

Ноти серця: жасмин, шафран, деревина кедра

Шлейфові ноти: дубовий мох, сіра амбра, солодощі

Східний парфум U06 Noble Fragrance інтригує нетривіальним поєднанням смолистих, гурмансько-солодких та запашних квіткових переливів. Разом вони створюють неймовірний калейдоскоп відтінків, підкорюючи складними переходами та багатогранним, глибоким розкриттям основних нот. Унікальна композиція по-різному, але однаково цікаво розкриється як на жінці, так і та чоловікові.
Колекція MARTIN LION - це аромати відмінної якості, яка досягається завдяки відбірним есенціям і найновішому сучасному обладнанню, що використовуються при виробництві. Парфуми унісекс MARTIN LION доступні в елегантній упаковці золотого кольору з оригінальним тисненням у стильних скляних флаконах. Аромати тримаються до 48 годин. Лінійка парфумів MARTIN LION пропонує вам зануритись в свої почуття і зробити неочікувані відкриття. Натхненні парфумерними бестселерами, зібраними з різних куточків світу, аромати колекції допоможуть вам згадати найкраще і стати краще під час довгої подорожі життям.
Продукт не містить шкідливих для здоров‘я речовин.
Вага
50 мл
Країна виробництва
ТУРЕЧЧИНА
Застосування
Для зовнішнього використання розпилити на шкіру, тримаючи флакон вертикально.
Застереження
Не розпиляти поблизу відкритого вогню, легкозаймистих матеріалів або розпечених предметів. Уникати нагрівання вище 50° С та впливу прямих сонячних променів. Легкозаймистий. Уникати контакту з очима. У разі потрапляння в очі промити великою кількістю води. Не розпиляти на подразнену шкіру. Не ковтати. Зберігати в прохолодному місці подалі від дітей. Не використовувати після закінчення терміну придатності.
Склад
Вода, денатурований спирт, бутилгідрокситолуен, пропіленгліколь, парфумерна композиція.
Стать
Унісекс

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Другой

Похожие товары