Все категории
Добавить товар

Dolce&gabbana light blue 124 / 125 мл оригінал

3500 грн
Описание

Dolce&Gabbana Light Blue 124 / 125 мл оригінал 3500 грн

Чуттєвість залитої сонцем шкіри, бриз Середземного моря, що бадьорить, фруктово-квіткові аромати природи: Dolce&Gabbana Light Blue — це квінтесенція літнього дня, заколисаного лагідними хвилями, що б'ються об дивовижні скелі Капрі.
Dolce&Gabbana Light Blue для чоловіків: втілення авантюрного шарму сучасного середземноморського чоловіка у свіжому ароматі, що заряджає енергією. Магнетичний коктейль із цитрусових, що бадьорить, прекрасно збалансований розмарином та індійськими пачулі.
Дизайн
Light Blue Pour Homme Eau de Toilette випускається у флаконі з матового скла з аквамариновою кришечкою – яскраве відлуння кристальних вод та неба Середземномор'я.
Туалетна вода Dolce&Gabbana Light Blue Pour Homme Eau de Toilette: свіжа, мужня та спокуслива.
Альберто Морільяс створив цей аромат ексклюзивно для Dolce&Gabbana.
Верхні ноти
Аромат розкривається охолодженим коктейлем із дозрілих на сонці сицилійського лимона та бергамоту, а також соковитого замороженого грейпфрута – все це отримано методом холодного віджиму зі шкірки фрукта.
Ноти серця
Мужнє серце оточене ароматом розмарину, доповненим пряною ноткою перцю та чуттєвістю бразильського палісандра, що підкреслює сміливий характер аромату.
Базові ноти
Індонезійський пачулі, легендарний інгредієнт, доповнюється нотами ладану, мускусу та дубового моху, створюючи теплу деревну базу, яка підкреслює інтенсивний спокусливий характер Dolce&Gabbana Light Blue Pour Homme Eau de Toilette.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Синий
Размер:
  • 125мл