Все категории
Добавить товар
Этот товар сейчас неактивен, но есть много похожих

Чоловіча туалетна вода-спрей high intensity mary kay, 73мл

925 грн
Описание

MK High Intensity – східно-амбровий аромат.
Дуже чоловічий, сексуальний, сильний благородний аромат. Це дорогий аромат для сильних впевнених у собі чоловіків, які не бояться демонструвати свою мужню привабливість світу. Вони точно знають, куди йдуть і ведуть за собою свою жінку. Це аромат природженого лідера, він пахне надійністю та впевненістю.
Цей аромат - чарівний і вишуканий - робить чоловіка привабливим. Він надає його образу мужності, витонченості, природної привабливості і заряджає життєвою енергією. Аромат благородний, дуже еротичний. Причому за його шляхетності, він відмінно підходить і до джинсів, і до суворого костюма.
Над створенням туалетної води MK High Intensity працював парфумер американського парфумерного будинку IFF International Flavors&Fragrances Лорен Ле Гуерні.
Верхні ноти – чорний фенхель, розмелені зерна кави, срібляста шавлія.
Середні ноти – насіння анісу, чорний індійський чай Дарджелінг, пелюстки фіалки, гвоздика, діансус.
Нижні ноти – амбра, вінтажна замша, тропічна королівська дальбергія.
Ексклюзивний запах тропічної королівської дальбергії, створений спеціально для "Mery Key", домінує в нижніх нотах і надає аромату насиченості та розкоші. Щоразу, коли до складу засобу входить ексклюзивний інгредієнт, його поява на ринку стає справжньою сенсацією. І сам засіб, і бренд загалом стають більш престижними. Королівська дальбергія – назва каже сама за себе: тільки для обраних!
Флакон туалетної води MK High Intensity оформлений просто та зі смаком. Це безпрограшний варіант у подарунок тим, кого ви любите.
73 мл
Термін придатності: до 10.2025 року

Состояние: Новое
Цвет:
  • Чёрный
  • Серый
Размер:
  • 75мл
Продавец
d3001d
d3001d
Супер-продавец
Хмельницкий
92% выполненных заказов
Была