Все категории
Добавить товар

Dolcе&gabbana light blue туалетная вода для женщин 100 мл

750 грн
Описание

Dolce&Gabbana Light Blue туалетная вода для женщин 100 мл

Неповторний Dolce & Gabbana Light Blue став улюбленцем ні одного покоління жінок по всьому світу, даруючи позитивне настрою своїм свіжим і яскравим ароматом. Всього один пшик Дольче І Габбана Лайт Блю і Ви ніби все в одну мить зупинилися на березі моря, під променями яскравого сонця, з прохолодним коктейлем в руках. Його аромат суцільне задоволення починаючи з перших нот і до останньої краплі!

Соковите і хрустке зелене яблуко з легким кислим присмаком, чарівний білий кедр, ніжність дзвіночка і цитрусове звучання сицилійського лимона – спекотне вступ. А в серце аромату розкривається чудова біла троянда, зелений відтінок бамбука, його молодих листя і жіночний жасмин – обволікають своїм вишуканим ароматом. Базове звучання м'якою амбри, хвилюючий мускус і тверде звучання хвої – білого кедра дають аромату розкритися у всій красі ніжних квітково-фруктових соковитих акордів.

Чудове поєднання ніжності і вишуканості, жіночності та веселощів в одному флаконі подарують вам позитивний настрій на весь день, охолодять прохолодою в спеку і зігріють прохолодним ввечері граючи теплотою бази. Дольче І Габбана Лайт Блю ідеально розкривається в теплу пору року і Ви не залишитеся непоміченою чоловіками завдяки його відомим звучанням!

Состояние: Новое
Цвет:
  • Голубой
  • Синий
Размер:
  • 100мл

Похожие товары