Все категории
Добавить товар
Этот товар сейчас неактивен, но есть много похожих

Escentric molecules molecule 02 распив молекула 02

65 грн
Описание

Escentric Molecules Molecule 02 - 65 грн/1 мл

Аромат трансформер, який ідеально буде звучати на Вашій шкірі. Molecule 02 був створений в якості моно-композиції, в основі якої знаходиться усього єдина унікальна молекула амброксану (ambroxan). Він незвичайний, прозорий та ясний, невловимий та дуже чутливий.

Розпив від 5 мл/Ціна з тарою:

✔️5 мл- 345 грн
✔️10 мл - 670 грн

Зроблено в: Великобританія
Стать: унісекс
Класифікація: елітна
Тип аромату: квіткові, східні
Початкова нота: Амброксан
Нота серця: Амброксан
Кінцева нота: Амброксан

Вам до вподоби виділятися із сірої маси яскравістю й витонченістю? Ви використовуєте тільки ексклюзивні речі й обираєте лише розкішні прикраси? Тоді парфумерні ювеліри з Модного дому Escentric Molecules трудилися спеціально для вас, створюючи туалетну воду Molecule 02. Вони «викували» її з найбільш благородних сортів деревини, прикрасили яскравими квітковими відтінками й щедро приправили мускусним розписом.
Головний акорд парфумерного творіння звучить відгомонами величної червоної троянди, орхідеї та жасмину. Із часом йому на зміну приходить «сердечна» партія. Тут на вас чекають пахощі дубового моху, сандалу й кедрової деревини. Шлейф простягнеться за вами стійким ароматом мускусу.
Туалетна вода Molecule 02 належить до категорії «унісекс». Вона однаково добре підійде як мужньому чоловікові, так і витонченій елегантній дівчині.

Состояние: Идеальное
Цвет:
  • Чёрный
  • Белый
Размер:
  • Onesize
Продавец
best-parfum
Best-parfum
Вишневое
88% выполненных заказов
Была