Все категории
Добавить товар

Туалетная вода happydiziac

1200 грн
Описание

Туалетна вода Happydisiac Woman - аромат, що викликає почуття радості, завдяки лісової полуниці і єгипетського жасмину. Саме ці ноти були названі покупцями по всьому світу кращими парфумерними нотами, які дарують радість життя. Аромат Happydisiac Woman створений на основі компонентів, що набрали найвищий бал життєрадісності.

Жінка в стилі Happydisiac Woman: енергійна, активна і дуже товариська жінка будь-якого віку, що наповнює своє життя яскравими фарбами і справжніми емоціями. Така жінка любить безтурботність літа і спогади щасливого дитинства, вона точно знає як підняти собі настрій, відчути себе найщасливішою і просто посміхнутися наступаючому новому дню.

Опис флакона: Happydisiac Woman укладений у яскравий, але в той же час елегантний, флакон, що піднімає настрій. Його вміст нагадує літній ягідний коктейль. На флаконі - «завитки радості», що символізують спонтанне, несподіване насолоду життям. Під стати флакону і сучасний життєствердний дизайн картонної упаковки, який буквально «пузириться» радістю. Стильний флакон з сонячним ароматом чудово підійде в будь-яку парфумерну колекцію.

Тип аромату: квітковий, фруктовий зелений

Верхні ноти: груша, ананас, яблуко

Серце: єгипетський жасмин, лісова полуниця, журавлина

Шлейф: мадагаскарская ваниль, кедр, мускус

Парфюмер : Olivier Cresp (Оливер Кресп, Франция)

Состояние: Новое
Цвет:
  • Розовый
  • Красный
Размер:
  • Onesize
Продавец
ksundelek
ksundelek
Супер-продавец
Николаев
85% выполненных заказов
Была