Все категории
Добавить товар

💜оригінал 💜100 мл miu miu l'eau rosee квіткові ,неймовірні❤

1350 грн
Описание

Оригінал 100мл туалетна вода. Аромат квітковий, ніжні квіти. Запах нереальний дуже компліметарний!! Привезені з-за кордону з вітрини брендового магазину.є гарантія на повернення можна тестувати та оглянути флакон перед оплатою на пошті. Батч код на флаконі та коробочці присутній на фото. При покупці 2х і більше флаконів гарантую хорошу знижку.

Опис :
Miu Miu L'Eau Rosee
Насичена квітково-фруктова свіжість туалетної води Miu Miu L'Eau Rosee нагадує про красу та безпосередність молодості. Ароматною симфонією диригує неповторна і чуттєва троянда. В обрамленні півонії, груші, конвалії та персика вона звучить зухвало і впевнено, наче юна дівчина в повітряній фатиновій сукні, яка вирішила одягнути бунтарські чорні черевики на товстій підошві.

Чарівну теплоту її усмішки ви відчуваєте з перших нот Miu Miu L'Eau Rosee. Соткані з терпкого листя смородини та кисло-солодких цитрусових, вони зігрівають вас сонячним настроєм і дають імпульс до втілення найсміливіших планів. Остаточно не втратити голову і не полетіти у світ солодких мрій вам допоможе стриманий шлейф з ванілі, туманно-деревних сандалів та мускусу. Miu Miu L'Eau Rosee - яскравий і безпосередній парфум для молодих та зухвалих.

Состояние: Идеальное
Цвет:
  • Розовый
Размер:
  • Onesize
Объем:
100 мл

Похожие товары