Все категории
Добавить товар

Новинка))) туалетна вода oh! sweet dulce de leche о! світ дульсе де лече код 44288 оріфлейм

449 грн
Описание

Туалетна вода OH! SWEET DULCE DE LECHE О! Світ Дульсе Де Лече Оріфлейм
код 44288
50 мл

Яскравий фруктово-ягідний початок, рожево-жасминовий букет у серці та гурманський шлейф із молочної карамелі та сандалу – потіш себе солодким задоволенням без шкоди для фігури!
Тип аромату: східний, ванільний, фруктовий
Аромат присвячений іспанському десерту з молочної карамелі дульсе де лече
Парфумери надихалися шведською традицією Lordagsgoddis – «суботні солодощі», коли і дорослі, і діти разом йдуть у магазин і купують ласощі.

Яскравий фруктово-ягідний вибух персикового мармеладу та рожевого желе плюс гурманський шлейф із молочної карамелі та сандалу у ностальгічному ароматі, який воскрешає у пам'яті безтурботні солодкі дні.

Верхні ноти: мандарин, чорна смородина, персиковий мармелад

Переклад: серце: желе з троянд, жасмин, конвалія

Переклад: шлейф: сандал, молочна карамель, боби тонка

Твориці аромату – французькі парфумери Емілі Копперманн та Марін Іпер. Любов Емілі до делікатних ароматів і в той же час повних сюрпризів вдало поєднується з бажанням Марін експериментувати з відчуттями, смаками і ароматами. Їхній дует став ідеальним для створення сучасної інтерпретації гурманських парфумів.

Відгук
Аромат: при нанесенні аромат миттєво розкривається соковитою, сильно насиченою насолодою зацукрованого персика з м'яким післясмаком теплої карамелі, трохи пізніше коли аромат остаточно «всівся» на шкірі, він розкривається ванільно-медово-квітковим акордом з якоюсь типовою для Оriflame ноткою.

Туалетна вода нагадала мені кримське варення з троянд з додаванням теплоти ванілі і солодощі персика, припудрених терпкістю сандала.

Стійкість: на моїй шкірі я вловлюю аромат близько чотирьох годин.

Загальне враження: я залишилася дуже задоволена знайомством з цим ароматом, у нього дуже цікава база, яка просто огортає вас повітряно-солодкуватим хмаринкою, при цьому вся комбінація не душить, а ніжно доповнює один одного.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный

Похожие товары