Все категории
Добавить товар
Описание

Ціна за мило. А також можна замовити ще:

Чоловічий набір для незалежних:

- безсульфатний шампунь-кондиционер 2в1 250мл (на вибір в асортименті) - Одне використання - подвійний ефект! Цей чоловічий шампунь-кондиціонер 2 в 1 м’яко очищає волосся по всій довжині. Алантоїн і пантенол у формулі належним чином зволожують прядки. Ти отримаєш не лише м'якість і здоровий блиск свого волосся, а й благородний деревний аромат. Не містить сульфатів.

- роликовий дезодорант-антиперспирант 50мл (на вибір в асортименті) - На справжнього чоловіка завжди можна покластися, а він може розраховувати на антиперспірант Great Oak! Роликовий дезодорант-антиперспірант надійно захищає від неприємного запаху протягом дня, а екстракти бамбука й шавлії та рослинні олії забезпечують шкірі природний комфорт.

- натуральне тверде мило 100гр (на вибір в асортименті) - Бажаєш релаксу? Мило Metal з мужнім ароматом стане в нагоді! Воно забезпечує необхідну гігієну тіла після занять спортом та під час прийняття душу. Мікс трав’янисто-земляних і фруктово-квіткових нот із акордом шавлії дарує відчуття спокою та гармонії.

- крем для обличчя 70мл - Крем Great Oak враховує потреби саме чоловічої шкіри! Він підтримує належний баланс вологи й насичує шкіру обличчя енергією, освіжає та надає матовий вигляд. М’яка текстура крему з натуральними оліями та екстрактами в складі добре поглинається шкірою та надійно захищає обличчя від впливу негативних зовнішніх факторів.

- туалетна вода Black Fuego 100мл (на вибір в асортименті)

Можна набором, можна поодинці. Запитуйте ціни що цікавить-відповідь вітається!!

Состояние: Новое
Цвет:
  • Зелёный
  • Чёрный
Размер:
  • Onesize

Похожие товары