Все категории
Добавить товар

Набір для макіяжу

720 грн
Описание

🔥Набір для макіяжу за 720 грн замість 920 якщо купувати окремо🔥

🤍Рідка підводка Fat Liquid Eyeliner стійка до розмазування, ворушіння та 100% захисту від помилок.

Зручна пухка ручка створює великі, чіткі лінії зі стійким інтенсивним чорним кольором.

🤍Підніміть брови за допомогою хайлайтера для надбрівних дуг Spotlight перламутрового рожевого.

Використовуйте під лінією брів і вздовж дуги, щоб надати освітленого, піднятого вигляду. Цей універсальний хайлайтер, створений на основі олії жожоба, також можна використовувати для освітлення внутрішніх куточків очей. Легко розтушовувати, цей хайлайтер не зрушиться протягом восьми годин.

🤍Додайте глибини та розміру за допомогою двосторонніх тіньових паличок Double Act.

Ця проста у використанні тінь-стік пропонує два універсальні відтінки, які дозволяють змінити ваш образ кількома способами. Перенесіть себе від дня до ночі одним рухом кольору, розтушуйте та змішайте кінчиками пальців для додаткової драматичності або підкресліть контури очей для більш природного вигляду.

Ці кремові тіні обережно ковзають по повіках, залишаючи рівномірний фініш, який можна легко розтушувати. Просто проведіть пальцем, щоб створити невимушений вигляд, ідеальний для будь-кого в дорозі.

🤍Пробник консилера Giorgio Armani Luminous Silk Concealer

Створіть ефект свіжої шкіри, яка ніби світиться зсередини разом із багатофункціональним консилером Luminous Silk. Для візуального скульптурування використовуйте засіб на тих ділянках обличчя, які хотіли б виділити або приховати.
Ультралегка формула консилера містить високу кількість пігментів, завдяки чому утворює рівне, щільне покриття з ефектом хайлайтера, яке абсолютно не відчувається на обличчі. Засіб містить гліцерин і вітамін Е, тому не сушить шкіру, а навпаки зволожує протягом 24 годин.
Крім того, до складу входять:
✨Перлинні частинки: надають шкірі натуральне сяйво і приховують дрібні мімічні зморшки, допомагають замаскувати синці під очима, почервоніння.
✨Кофеїн: зменшує припухлість повік і приховує темні кола.

Мінеральні пігменти, покриті амінокислотами, дозволяють маскувати недосконалості шкіри, зберігаючи її природний тон. Мікросфери у складі консилера забезпечують легкість текстури.
 
Переваги:
Створений спеціально для різних ділянок обличчя, навіть для ніжної шкіри навколо очей, приховає проблемні зони, підкреслить риси обличчя, м'яке покриття не сушить шкіру, легко та швидко наноситься.
🤍Bobbi Brown Mini Soothing Cleansing Oil

Ваша шкіра залишається подразненою після зняття макіяжу? Ви можете раз і назавжди позбутися цього неприємного відчуття. Делікатна очищувальна олійка Bobbi Brown Mini Soothing Cleansing Oil ефективно розчиняє поверхневий бруд і макіяж, а також дарує шкірі миттєве заспокоєння. Ваше обличчя відразу ж стане ідеально чистим і ніжним.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Чёрный
  • Бежевый
Размер:
  • Onesize

Похожие товары