Все категории
Добавить товар

Розкішний набір для аромотерапії espa

899 грн
Описание

Наші фірмові суміші олій для ванн і тіла використовують силу ароматерапії, щоб підняти кожну мить через чуттєвий зв’язок. Суміші ароматів, що складаються з чистих ефірних олій, доповнюють ваш настрій і пом’якшують шкіру.

Заспокійлива фірмова суміш містить м’яке мирро, п’янку троянду, герань і теплий ладан. Пориньте в спокій для тіла та розуму.

Ароматерапевтична соєва свічка з ручним розливом для заспокоєння та розслаблення.

Наша формула містить насичений меланж олій авокадо, солодкого мигдалю та соєвих бобів для підтримки природного бар’єру вологи шкіри, роблячи шкіру м’якою та еластичною. Завдяки омегам 6 і 9 ці рослинні ліпіди покривають шкіру та живлять тіло.

Цей діапазон має:

Натуральний склад
Чисті ефірні олії
Активні речовини для здоров’я (наприклад, магній, валеріана, ашваганда тощо)
Коли напруженість зростає, а спокою не вистачає, запаліть нашу заспокійливу ароматичну свічку та заспокойте свій простір за допомогою глибоко розслаблюючої суміші, яка сповільнює зайняті розуми та тіла для більшого відчуття спокою. Ця свічка з натурального соєвого воску, залитого вручну, наповнена нашою унікальною заспокійливою фірмовою сумішшю, яка використовує силу ароматерапевтичних олій для відновлення спокою, полегшення розуму та зняття стресу з тіла за допомогою теплого, спокійного аромату, який поєднує м’які ноти мирри з заспокоєнням. Сандалове дерево, троянда, герань і ладан.

Свічки розміщені у вічній посудині, забезпечуючи елегантність вашого простору та випромінюючи відчуття стриманої розкоші. Чудово створені з білого скла, вони також оснащені стильною металевою кришкою для захисту свічки. Наша порада також полягає в тому, щоб використовувати кришку як захисну пластину, щоб поставити свічку, коли вона запалена.

Нова суміш 100% натурального воску
Підходить для вегетаріанців

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Особенности:
Набор

Похожие товары