Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Была в Шафе более 30 дней назад

Тіні zoeva cocoa blend

450 грн
Описание

Палетка від ZOEVA cocoa blend містить яскраві насичені відтінки, які відмінно підійдуть для створення драматичного макіяжу. Справжнє натхненням для створення стилю сьогодення.
Тіні високопігментовані і м'які, завдяки чому вони легко набираються і відмінно тушуються.

Матові, сатинові, металік і дуохром відтінки.
Макіяж є зброєю кожної жінки. Тіні ZOEVA cocoa blend дозволяють створювати бездоганний мейк і завжди бути у всеозброєнні. Її відтінки підібрані таким чином, щоб можна було проявляти свою креативність, як з повсякденним, так і зі святковим макіяжем. Тіні відрізняються приємною текстурою, не обсипаються і не збиваються в грудочки.

Тіні ZOEVA - це відмінний варіант, як для дівчат, які тільки відкривають для себе принади макіяжу, так і для досвідчених красунь, що віддають перевагу експериментувати з образами. Делікатна текстура тіней сприяє їх легкому нанесенню. Невагоме покриття не забиває і не пересушує шкіру повік, а також дозволяє їй дихати.

Тіні ZOEVA допомагають підкреслити природну красу очей і зробити погляд більш виразним. Після створення макіяжу очей за допомогою цих тіней, можна не турбуватися про те, в акуратному він стані. Також палетку можна використати як тіні для брів, рум'яну та контурування обличчя. Численні відгуки покупців є тому головним підтвердженням.

Ціна на дану палітру тіней дуже приємна.
100 % ОРИГІНАЛ!!!

Состояние: Новое
Цвет:
  • Коричневый
  • Бежевый
Размер:
  • Onesize
Продавец
lusiya2017
lusiya2017
Киев
Была

Похожие товары