Все категории
Добавить товар

Подарочный набор hillary lovely face

1737 грн
Описание

Мама — найважливіша людина в нашому житті.🥰👩‍👧‍👦 Зробіть її щасливою та придбайте їй прекрасний подарунок на День матері! Ми підготували для вас подарунковий набір для щоденного догляду з органічними продуктами для очищення та тонізування, що допоможе потурбуватись про шкіру шкіру обличчя швидко та легко.

Тонік з вітаміном С миттєво зволожує, освіжає шкіру та наповнює її сяйвом. Допомагає активним компонентам доглядових косметичних засобів легко проникати в глибокі шари шкіри.

Очищуюча пінка для нормальної шкіри з 5-ма оліями із сумішшю 5 олій створює речовину, подібну до ліпідного прошарку, що скріплює корнеоцити – клітини, що утворюють ороговілий шар шкіри, не шкодить мікробіому, підсилює ліпідобар’єр та зберігає природний Ph-баланс шкіри, ретельно розчиняє та видаляє навіть найстійкіший макіяж, надає шкірі обличчя приємного відтінку та вирівнює тон.

Крем Corneotherapy Intense Сare 5 oil's для всіх типів шкіри містить в складі ідеально поєднані рослинні олії, співвідношення вмісту жирних кислот яких максимально задовольняє потреби шкіри. Крем поповнює втрату вологи, регулює гідроліпідний баланс шкіри і захищає її від негативних зовнішніх факторів.

До набору входять:

Стимулюючий тонік з вітаміном С Hillary Vitamin C Stimulating Toner, 200 мл;
Очищуюча пінка для нормальної шкіри Hillary Cleansing Foam + 5 oils, 150 мл;
Крем для всіх типів шкіри Hillary Corneotherapy Intense Сare 5 oil’s, 50 мл.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Разноцветный
Размер:
  • Onesize

Похожие товары