Все категории
Добавить товар

Подарочный набор hillary love yourself

1867 грн
Описание

Мама — найважливіша людина в нашому житті.🥰👩‍👧‍👦 Зробіть її щасливою та придбайте їй прекрасний подарунок на День матері! Ми підготували для вас подарунковий набір для щоденного догляду з органічними продуктами, що подбають про гарний стан волосся та шкіри обличчя та тіла.

Гіалуронова сироватка зволожує глибокі шари шкіри, попереджає старіння і відроджує молодість шкіри, відновлює і захищає, утримує вологу всередині шкіри, помітно скорочує зморшки, підтягує шкіру і надає їй сяйва. Під час масажу, властивості гіалуронової сироватки значно підсилюються.

Цукровий крем-скраб з рисовою пудрою, округлі сфери якої делікатно полірують шкіру, відлущуючи омертвілі клітини. Олія бабассу - ідеальна основа для шліфування шкіри, яка обволікає поверхню та покращує ковзання частинок скрабу.

Убтан для м'якого очищення і скрабування ASAI UBTAN глибоко очищає пори, усуває запальний процес, зволожує, не сушить шкіру, ніжно і дбайливо очищає її, не викликає подразнень чи будь-яких неприємних відчуттів, сприяє зменшенню постакне і пігментації а також не порушує мікробіом шкіри.

Мультиактивний комплекс з екстрактом шишок хмелю MULTI-ACTIVE HOP CONES надає можливість відростити здорове, красиве, шовковисте волосся. Сироватка проникає глибоко в шкіру голови та діє на клітинному рівні, стимулює ріст волосся та запобігає випадінню волосся, зберігаючи кількість та якість волосяних фолікулів.

До набору входять:

Кремовий скраб-антистрес Троянда та бабассу Hillary Аnti-stress cream-scrub Rose and Babassu, 200 мл;
Убтан для м'якого очищення і скрабування Hillary ASAI UBTAN, 100 г;
Гіалуронова сироватка Hillary Smart Hyaluronic, 30 мл;
Мультиактивний комплекс з екстрактом шишок хмелю Hillary MULTI-ACTIVE HOP CONES, 50 мл;

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Разноцветный
Размер:
  • Onesize

Похожие товары