Все категории
Добавить товар

Набір su:m37 secret essence ex special set (есенція 230 мл, крем 35 мл, крем для повік 10 мл)

3250 грн
Описание

Набір на основі збільшеної версії культового продукту - вдосконалена есенція 3-го покоління з антивікової лінії-бестселера Secret від корейського люкс бренду SU:M37 (входить до косметичного концерну LG Household & Health Care). Набір приурочений до запуску EXAONE Atelier восени 2023 - платформи штучного інтелекту від LG, яка зможе виражати зображення мовою та навпаки візуалізувати слова в образи. Всі засоби лінії мають в основі запатентований брендом комплекс із 86 ферментованих рослинних екстрактів Cytosis®, ніацинамід, ферулову кислоту, лінолеву кислоту (омега-6), пантенол, бакучіол, цераміди, холестерол, амінокислоти тощо. Підходить всім типам шкіри для анти-ейдж та омолоджуючого догляду.

До набору входить:
• SU:M37 Secret Essence EX Fundamental Treatment (230 мл)
Есенція направлена на комплексний догляд за 5 основними параметрами - інтенсивне зволоження, підвищення пружності та еластичності, покращення текстури, освітлення загального тону, зміцнення імунітету, забезпечуючи здорове сяйво, а також надання антиоксиданого догляду для боротьби з гіпоксією (кисневим голодуванням) шкіри.
Термін придатності: 18.07.2026

• SU:M37 Secret Cream EX (35 мл)
Крем інтенсивно зволожує і живить шкіру, утворюючи легкий дихаючий шар, зміцнює ліпідний бар'єр, балансує вироблення себуму, зменшує чутливість і почервоніння, стимулює синтез колагену та еластину - основних компонентів, що відповідають за молодість шкіри, розгладжує зморшки і заломи.
Термін придатності: 23.07.2026

• SU:M37 Secret Eye Cream EX (10 мл)
Універсальний крем для шкіри навколо очей спрямований на інтенсивне зволоження, освітлення темних кіл і пігментних плям, зняття набряків під очима, зменшення жовтушності та почервоніння шкіри, викликаних сухістю, зміцнення гідроліпідного бар’єру, полегшення симптомів втоми очей, підвищення пружності та еластичності, мінімізації прояву зморшок.
Термін придатності: 11.07.2026

Оплата і доставка:
100% передплата на картку монобанку.
Доставка (за рахунок покупця): Нова Пошта, Meest; або зустріч у Харкові (м. Пушкінська).
Відправка: протягом 1 дня після оплати товару.
ПОДАРУНОК: 1 пробник у кожній посилці.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Жёлтый
  • Золотистый
Размер:
  • Onesize

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?