Все категории
Добавить товар

Medi-peel peptide-tox 5 peptide bor multi care kit антивіковий набір для обличчя з пептидами

1350 грн
Описание

Medi-Peel Peptide-Tox 5 Peptide Bor Multi Care Kit Антивіковий набір

Засіб ефективно бореться зі зморшками, підтягує рельєф і робить шкіру більш пружною та еластичною. Засоби насичують шкіру вологою і поживними речовинами, запускають процеси відновлення і загоєння. Набір являє собою повноцінний догляд для зрілої шкіри. Дія засобів: чинять міорелаксувальну дію і знімають напругу з лицьових мязів, зменшуючи прояв наявних зморшок і перешкоджаючи появі нових. Засоби роблять овал обличчя більш вираженим і чітким, перешкоджають провисанню і вялості шкіри, покращують мікроциркуляцію і обмін речовин.
До складу набору входять 4 засоби:

Тонер (30 мл) - ефективно поповнює нестачу вологи після вмивання, відновлює і підтримує оптимальний водно-ліпідний баланс, покращує здатність клітин до утримання вологи. Тонер готує шкіру до подальшого догляду, підвищуючи ефективність подальших доглядових засобів.

Емульсія (30 мл) - глибоко живить і зволожує, стимулює синтез колагену й еластину, зміцнює клітини епідермісу. Усуває зневоднення, знімає стягнутість і сухість.

Сироватка (30 мл) має потужний ліфтинг-ефект, цілеспрямовано діє на проблемні зони, ефективно розгладжуючи "гусячі лапки", маріонеткові лінії і носогубні складки.

Крем (50 мл) активізує вироблення колагену і еластину, прискорює поділ клітин, підвищуючи щільність і пружність шкіри. Зміцнює і загоює волокна епідермісу, перешкоджає їхньому руйнуванню.

Волюфілін - активно стимулює локальне накопичення жирової тканини, підвищуючи щільність і пружність шкіри, усуваючи провисання і розгладжуючи зморшки. Гіалуронова кислота проникає глибоко в епідерміс, покликана усунути дегідратацію шкіри, заповнити нестачу вологи, усунути сухість і захищати від старіння шкіри. Комплекс із 5-ти видів пептидів відповідає за постійну регенерацію й оновлення клітин, чинить глибокий anti-age вплив, скорочує видимість зморщок і перешкоджає утворенню нових, стимулює процеси оновлення та регенерації, уповільнює старіння клітин. Кераміди підвищують захисні функції епідермісу, запобігають втраті вологи і допомагають відновити шкіру. Гідролізований колаген відновлює структуру епідермісу зсередини, зміцнює стінки клітин, покращує білковий обмін. Пробіотики підтримують нормальну мікрофлору шкіри, а також сприяють освітленню пігментації та вирівнюють тон шкіри. Підходить для всіх типів шкіри. Спосіб застосування: на очищену шкіру нанесіть невелику кількість тонера, дбайливо розподіліть по обличчю. Потім використовуйте сироватку, дочекайтеся її вбирання і після нанесіть емульсію. Залежно від потреб вашої шкіри крем ви можете використовувати як завершальний етап догляду або як нічний крем.

Повернення не передбачено.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Чёрный
  • Коричневый
Размер:
  • Onesize

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?