Все категории
Добавить товар

Еліксир для зубів unice smile, 30 мл (5812001)

129 грн
Описание

Забудь про зубний біль! Спробуй Smart Tooth Elixir для вирішення всіх проблем із зубами та яснами! Збагачений натуральними екстрактами чебрецю й мильного горіха, ефірною олією гвоздики та камфорою, еліксир однаково ефективно піклується про порожнину рота трьома різними способами.
• як знеболююча аплікація для зубів та ясен знищує хвороботворні мікроби та усуває запалення
• як лосьйон замість чищення зубів звичайною пастою протидіє розвитку карієсу та відбілює зубну емаль
• як ополіскувач для рота уповільнює утворення зубного нальоту та забезпечує правильну гігієну, чистоту й свіжість подиху

Состав (INCI)

Екстракт індійського мильного горіха, гліцерин, ефірна олія бутонів гвоздики, феноксиетанол, екстракт чебрецю, ментол, камфора, етилгексилгліцерин, ароматизатор.

Застосування

Спосіб застосування: Для перорального застосування. 1. Як знеболююча аплікація для зубів: Змочити розчином ватний тампон і прикласти його до ясен або до зуба/зубів. При нанесенні на ясна та/або зуб еліксир чинить заспокоюючу і знеболюючу дію й точково знищує мікроби та інші патогенні мікроорганізми. 2. Як зубний лосьйон: Нанести 3 краплі розчину на зубну щітку та почистити зуби. Не ковтати. Після чищення прополоскати рот і сплюнути. 3. Як ополіскувач для рота: Розчинити 2 краплі засобу в 1/4 склянки води та прополоскати рот і горло. Виплюнути після полоскання. Запобіжні заходи: Зберігати при кімнатній температурі в сухому місці. Тримати подалі від дітей. Не застосовувати дітям, вагітним та годуючим жінкам. Не ковтати. Не застосовувати у разі наявності алергії на компоненти продукту. Не є лікарським засобом. Не використовувати після закінчення терміну придатності.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • Onesize
Продавец
cosmetiworld
Cosmetic World
Супер-продавец
Черновцы (Черновицкая обл.)
81% выполненных заказов
Был

Похожие товары