Все категории
Добавить товар
Этот товар сейчас неактивен, но есть много похожих

Сезонный запас гранул для эпиляции х5 hillary epilage white chocolate

1901 грн
Описание

Гранули для воскової депіляції має багато плюсів у зрівнянні з різними способами видалення волосся, які можна проводити не тільки в салонах краси, але і в домашніх умовах.

Ми підготували сезонний запас гранул для депіляції що підходить для будь-якого типу шкіри, в тому числі для чутливої ​​та тонкої шкіри, ідеально лягає тонкою плівкою, що дозволяє захоплювати широкі зони для видалення, скорочуючи час процедури.

Плівковий віск середньої щільності в гранулах, високопластичний, завдяки чому чудово схоплює кожен волосок. Удосконалена формула запобігає появі так званих ниток-павутинок, які з'являються при нанесенні. Має високу ефективністю навіть при роботі з щетинистими волосками. Має приємний запах. Не подразнює шкіру і не викликає почервоніння. Може використовуватися для депіляції інтимних зон.

Дуже добре підходить для новачків, оскільки має досить великий проміжок часу в якому віск залишається в робочому стані. Застигає близько 9-13 секунд. За цей час шкіра гарно розпарюється, та волосинки видаляються набагато легше. Ідеально повторює лінії тіла завдяки високій еластичності. Наноситься легко і тонким шаром, дозволяє видалити волосся з першої аплікації.

До набору входять:

Гранули для епіляції Hillary Epilage White Chocolate, 200 г (5 шт)

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Персиковый
Размер:
  • Onesize
Классификация:
Гипоаллергенная Натуральная Органическая
Тип кожи:
Все типы
Назначение:
Антивозрастные Тонизирующие Увлажнение