Все категории
Добавить товар

Водорозчинний віск + подарунок

110 грн
Описание

Водорозчинний віск для депіляції в банку Lady Victory WBW-01-13 (Шоколад), 500 гр
Водорозчинний віск (на основі цукру) для депіляції в банку. Шоколад .

Гидровоск – водорозчинний віск (на основі цукру) завдяки своїм винятково натуральним компонентам робить процес депіляції більш комфортним, оскільки віск наноситься ледве теплим, робить шкіру м'якою і гладкою, як після застосування скрабу. Особливо рекомендується для молодої і чутливої шкіри.

Вага: 500 гр

Віск призначений для самої чутливої шкіри. Відмінно тонізують і зволожують шкіру.

Натуральний гидровоск у банку розроблений для самої чутливої шкіри. Використовується для депіляції волосся на будь-яких ділянках особи і тіла, і для делікатного видалення пушкового волосся. Натуральні масла найвищої якості сприяють уповільненню процесу старіння, відмінно тонізують і зволожують шкіру.
Натуральний низькотемпературний водорозчинний віск пом'якшує і живить шкіру, надає їй еластичність. Віск має м'якими терпкими властивостями, застосовується при різній інтенсивності росту волосся. Завдяки спеціальній формулі видалення волосся відбувається абсолютно безболісно.

Температура плавлення 35 градусів.

Віск видаляє небажане волосся, надає шкірі еластичність, відчуття свіжості, чудово знімає почервоніння і роздратування. Залишки воску видаляються за допомогою води.
Віск дозволяє повністю позбавитися від небажаної рослинності на будь-якій ділянці тіла. При цьому шкіра не страждає від пересушування, стає гладкою, м'якою і еластичною.

Склад: цукор, глюкоза.

Застосування: Розмістити банку в нагрівач, розігріти до необхідної температури. Нанести віск за допомогою палички , по зростанню волосся. Видаліть за допомогою паперових смужок. Після депіляції нанесіть лосьйон з охолоджуючим ефектом або кокосову емульсію після депіляції.
+В подарунок пакетик воску в гранулах

Состояние: Новое
Цвет:
  • Коричневый
  • Розовый
Размер:
  • Onesize
Классификация:
Натуральная
Продавец
rimma07112001
rimma07112001
Харьков
100% выполненных заказов
Была