Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Была в Шафе более 30 дней назад

Гаряча цукрова паста для шугарингу vi-vet

89 грн
Описание

Виробник: Інший виробник

Кілька примірників у наявності

Гаряча цукрова паста для шугаринга миттєво і без жодного болю позбавить навіть від малесеньких волосків. Вона м’яко видалить ороговілі клітини епідермісу, лишаючи шкіру гляденькою і шовковистою на дотик. Підходить для всіх частин тіла. Використовується після нагрівання.
Застосування Спосіб застосування: Наносити тільки на чисту суху шкіру. В разі розігрівання воску в мікрохвильовій печі встановити таймер на 30 секунд. В разі розігрівання воску на водяній бані переконайтеся, що кришка баночки щільно закрита. Підігрівати віск в гарячій воді протягом 5-10 хвилин. Перед проведенням депіляції перевірити температуру розігрітого воску шляхом нанесенням невеликої кількості на шкіру. Розподілити віск по шкірі в напрямку росту волосся, після чого зняти одним різким рухом проти росту волосся. Після завершення депіляції промити шкіру теплою водою.
Запобіжні заходи: Тільки для зовнішнього застосування. Зберігати при кімнатній температурі. Тримати подалі від дітей. Уникати потрапляння прямих сонячних променів. У разі потрапляння в очі промити великою кількістю води.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Другой
Пол:
Для женщин

Похожие товары