Все категории
Добавить товар

Скраб для тіла кокосовий hillary coconut oil scrub, 200 г + гранули для епіляції

450 грн -23% 350 грн
Описание

Опис
Відмінна комбінація для проведення епіляції в домашніх умовах! Скраб для тіла, який підготує шкіру до епіляції, а також гарантує м’яку, гладеньку шкіру. Розтяжки, «апельсинова кірка» та інші прояви целюліту стануть менш помітними, а шкіра отримає живлення і зволоження. А Гранули для епіляції, які підходять для усіх типів шкіри, видалять навіть найменші волоски, не викликаючи алергії і роздратування при цьому не травмучи шкіру.

До набору входять:

Скраб для тіла кокосовий Hillary Coconut Oil Scrub, 200 г;

Гранули для епіляції Hillary Epilage Original, 200 г.

Спосіб використання:

Нанесіть на розпарену після ванни, душу або сауни, шкіру тіла круговими масажними рухами, приділяючи особливу увагу проблемним зонам. Залиште на шкірі на 5-10 хвилин для більш інтенсивного впливу, змийте теплою водою і витріть шкіру рушником. Для максимального ефекту використовуйте в комплексі з масажною щіткою і антицелюлітною олією Hillary.

Вміст пакетика з гранулами для епіляції висипати в пластикову ємність. Розігріти гранули до температури 40-42 С. Отриману масу нанести на потрібну ділянку в напрямку росту волосся. Потім почекати 5-6 секунд до повного охолодження і зірвати одним рухом проти росту волосся.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Onesize
Назначение:
Антицеллюлитные Питание Увлажнение
Продавец
anna_...
anna_smolyakova
Хмельницкий
34% выполненных заказов
Была

Похожие товары