Все категории
Добавить товар

Відлущуюча маска-шкарпетки для ніг balea, 1 пара

230 грн
Описание

Відлущуючі шкарпетки для зняття ороговілого шару клітин на стопах, огрубілостей та мозолів на п'ятах.
Унікальний засіб делікатно видаляє мозолі та пом'якшує тріщини, має універсальний розмір та легкий освіжаючий аромат зеленого чаю.
Спосіб застосування:
усуньте лак з нігтів, штучні нігті, УФ та гель-лаки, зніміть прикраси для ніг, ретельно вимийте ноги і добре висушіть їх рушником.
Ножицями виріжте відповідно до позначок на упаковці. Одягніть їх і заклейте наклейкою, що є в комплекті, щоб запобігти просоченню гелю. Після цього ретельно вимийте руки та відпочивайте протягом 30-60 хвилин. Ви можете провести цей час у сидячому положенні, поклавши ноги на піднесення. Не перетримуйте час знаходження маски на ногах.
Зніміть шкарпетки та вимийте ноги м'яким милом. Нанесіть крем для стоп. Через 2-7 днів розпочнеться процес лущення, який триватиме до 14 днів. Мертві клітини продовжуватимуть відшаровуватись, поки шкіра на п'ятах не буде відновлена ​​і м'яка.
Косметичні шкарпетки не можна використовувати дітям до 12 років, людям із особливо чутливою шкірою та у разі присутності татуювань у зоні стоп, бородавок чи порізів.
Вироблені у Німеччині.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Зелёный
  • Белый
Размер:
  • Onesize
Продавец
julia...
Beauty_house
Супер-продавец
89% выполненных заказов
Была