Все категории
Добавить товар

Крем для рук з антибактеріальним ефектом go healthy 75мл

45 грн
Описание

Крем для рук з антибактеріальним ефектом розроблений для додаткового захисту шкіри рук в умовах підвищеної небезпеки зараження вірусними і бактеріологічними інфекціями. Забезпечує інтенсивний догляд за шкірою рук, нігтями і кутикулою. Бензалконію хлорид, що входить до складузасобу, чинить антебактеріальну та протимікробну дію. Цінні олії оливки, арагани і мигдалю, в поєднанні з екстрактом алое вера, сприяють активному зволоженню та пом'якшенню шкіри.

• Має виражений протимікробний ефект.
• Інтенсивно доглядає за шкірою рук, нігтями та кутиколо.
• Сприяє активному зволоженню та пом'якшенню шкіри.
Активні компоненти:
Оливкова олія: містить велику кількість сквалену , який зволожує шкіру, кальцію, заліза, міді,а також вітаміни А, D і Е, що нейтралізують дію вільних радикалів.
Мигдалева олія: Пом'якшувальні і поживні властивості олії дозволяють усунутилущення шкіри. Олія солодкого мигдалю добре регулює водний і ліпідний баланс шкіри, усуває запальні процеси, сповільнює старіння клітин і активізує процес їхньої регенерації.
Екстракт алое: запобігає втраті тургору (пружності) шкіри, підтримує еластичність шкіри,допомагає клітинам у виробленні колагену та еластину. Тонізує шкіру, підтримує водно-ліпідний баланс епідермісу.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • 75мл
Объем:
75 мл
Назначение:
Увлажнение

Похожие товары