Все категории
Добавить товар
Этот товар сейчас неактивен, но есть много похожих

Масло для нігтів rufus розмарин 10 мл

560 грн
Описание

Масло для нігтів Rufus Розмарин 10 мл🍀

✨Застосовується після чищення онихолизиса (відшарування нігтьової пластини від нігтьового ложа), смужок на нігтях, а також використовується для забезпечення здоров'я і краси нігтям після зняття лаку з нігтів, гель лаку, гелю і акрилу для нігтів. При регулярному використанні захищає нігтьову пластину від грибкового ураження.
✨Отримане методом дистиляції, масло розмарину використовується при пораненнях і подряпинах шкіри, оновлює шкірні клітини, має антибактеріальну властивість. Масло Ліквідамбар (дерево стираксі) використовувалося Клеопатрою і римськими лікарями в стародавності, і є натуральним продуктом, використовуваним сьогодні як антисептик для лікування шкірних захворювань. Розмарин застосовується при Онихолизис, деформації нігтьової пластини, після зняття штучного матеріалу, при протезуванні нігтьової пластини в педикюрі. Забезпечує профілактику мікозів і розмноження бактерій.
Використана особлівість Олії чайного дерева запобігаті рецидивам грібків и вірусів. Багате на Вітамін Е,

✨Завдяки антимікробним властивостям продукція ефективна при дрібних порізах шкіри. Продукція багата Омега-жирними кислотами і впливає на запобігання утворенню плям на шкірі. Масло календули, запобігає поява на руках і ногах тріщин, має відновлювальний ефект подразненої шкіри, використовується за таких дерматологічних проблем, як грибки, прищі, акне, як доповнення до основного лікування.
Дана продукція, виготовлена в результаті тривалих науково-дослідних робіт на підставі самих високоякісних натуральних компонентів, таким чином полегшує успішний результат при відновленні нігтів. Найбільший результат можна отримати в результаті застосування масажу під час використання продукції.
Ціна 430 грн

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Серебристый
Размер:
  • 10мл
Классификация:
Натуральная
Объем:
10 мл
Тип кожи:
Жирная
Продавец
perfect.you
perfect.you
Супер-продавец
Ровно
88% выполненных заказов
Была