Все категории
Добавить товар

Крем, крем-маска для рук з парафіном

189 грн
Описание

Зверніть увагу!
Косметику, засоби для дому, продукцію для здоров'я через оформлення замовлень на сайті не відправляю. Відправку після повної передплати на карту або повна післяплата на Пошті.

Крем-маска «Парафінові рукавички» – справжня SPA-терапія для рук в домашніх умовах! Має виражену омолоджуючу дію. Усуває сухість та лущення, загоює мікротріщини, пом'якшує загрубілу шкіру, живить, насичує її вологою і вітамінами. Сприятливо впливає на стан нігтів і кутикули.Видимий ефект вже після першого застосування: зволожена, м'яка, оксамитова шкіра рук. При регулярному використанні: доглянута, молода і пружна шкіра з рівним тоном, еластична кутикула, міцні і здорові нігті.

Активні компоненти: рідкий парафін, олія кокосу, вітаміни А і Е, ніацин (вітамін В3), екстракт мімози, гіалуронова кислота, Д-пантенол, біотин (вітамін В7).

Рідкий парафін – високоефективний компонент, який використовується в професійних косметичних процедурах для догляду за шкірою рук. Підсилює крово- і лімфообіг, сприяє виведенню токсинів. На тривалий час робить шкіру зволоженою, насиченою, м'якою і ніжною.

Екстракт мімози – уберігає шкіру від старіння: стимулює вироблення колагену і еластину, допомагає утворенню нових клітин. Загоює запалену, потріскану або пошкоджену шкіру, захищає від бактерій і грибків.

Гіалуронова кислота – чудово зволожує шкіру, розгладжує зморшки.

Д-пантенол – знімає подразнення і почервоніння шкіри, покращує процеси відновлення, сприяє загоєнню мікротріщин.

Об'єм 150мл

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Голубой
Размер:
  • Onesize
Классификация:
Проффесиональная
Назначение:
Увлажнение