Все категории
Добавить товар

Дезодорант с солью мертвого моря + крем-гель для души

664 грн
Описание

Набір що подбає про чистоту та свіжість шкіри завдяки натуральним продуктам органічної косметики, що не зашкодить шкірі та ніжно про неї подбає.

Дезодорант м’яко впливає на шкіру, та водночас дуже ефективний для контролю запаху та поглинання поту завдяки унікальній кристалічній структурі мінералів магнію з солей Мертвого моря. Контролює ріст мікроорганізмів, надає довготривалий ефект зменшення запаху та запобігає подразненню шкіри. Органічна рисова пудра допомагає рівномірно розподілити сіль по поверхні шкірі та надає відчуття припудреності та сухості обробленим ділянкам.

Натуральний крем-гель для душу Hillary POWDER Cream Shower Gel завдяки комбінації ПАР природного походження ніжно і м'яко очищає шкіру, зберігаючи нормальний рН, інтенсивно живить і відновлює рівень зволоженості шкіру, робить шкіру шовковистою і ніжною, сприятливо впливає на мікробіом шкіри, тим самим посилюючи її бар'єрні властивості, має ніжний аромат, що складається з купажу солодкого жасмину, тонкого пачулі і незвичайного мускусу.

До набору входять:

Натуральний крем-гель для душу Hillary POWDER Cream Shower Gel, 500 мл;
Натуральний дезодорант з сіллю Мертвого моря Hillary Sea Salt Natural Deodorant, 50 мл.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Разноцветный
Размер:
  • Onesize
Классификация:
Гипоаллергенная Натуральная Органическая
Тип кожи:
Все типы
Назначение:
Антивозрастное Питание Тонизирующее Увлажнение

Похожие товары