Все категории
Добавить товар

Гель для ванни та душу морські водорості рефіл, 600мл yves rocher

280 грн
Описание

600 мл

Рефіл – новий екоформат гелю для душу з освіжним ароматом. Містить у 4 рази менше пластику* та повністю придатний до перероблення.

Відчуйте подих морського бризу з узбережжя французької Бретані у свіжому, енергійному ароматі гелю для душу, збагаченого екстрактами морських водоростей та фенхеля у форматі рефіла.
М’яка безсульфатна** мийна основа 100% рослинного походження. Лагідно очищає шкіру, підтримуючи її природний водний баланс.
Ароматні ноти: бергамот, зелений чай, ветивер, морська сіль.
Текстура: гелева.
Ще більший об’єм та менше пластику для планети! Рефіл – змінний екофлакон, на 90% виготовлений із переробленого пластику, зібраного на узбережжі Індії та сертифікованого як океанічний.
Усі рефіли-паковання Yves Rocher містять у 4 рази менше пластику порівняно з флаконами гелів для ванни та душу об’ємом 400 мл та повністю придатні до перероблення.
Ідеальне доповнення до Гелю для ванни та душу – флакон багаторазового використання 600 мл. Зручний флакон з помпою-дозатором, розрахований на заправку гелем для ванни та душу до 5 разів, точно відміряє необхідну для одного застосування кількість гелю, щоб ви могли насолоджуватися ним, не марнуючи жодної краплини.
Формула пройшла дерматологічне тестування, має нейтральний рівень pH для шкіри.
Рекомендації щодо застовування: нанесіть невелику кількість засобу на спонж для тіла, спіньте та нанесіть за допомогою спонжа на шкіру, ретельно змийте водою.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
  • Голубой
Размер:
  • Другой